Nye krav til bærekraftsrapportering

Det kan være krevende å få på plass en bærekraftsrapportering som tilfredsstiller de nye kravene. Det kreves både kompetanse og tilstrekkelig kapasitet i organisasjonen.

Bistand til utarbeidelse av bærekraftsrapportering

Med nye og omfattende krav til bærekraftsrapportering kan det oppstå et behov for å supportere teamet med ekstra krefter og relevant kompetanse, særlig i implementeringsåret. Vi har konsulenter med flere års erfaring som bærekraftsansvarlig, og som konsulent innen bærekraftsrapportering. Vi kan tilby nødvendig kompetanse og et ekstra par hender for å sikre at virksomheten din etterlever krav til bærekraftsrapportering, og sikre nødvendig dokumentasjon til revisors attestasjon.

Det kan enten være å bistå med prosjektledelse og -koordinering gjennom første års implementering av CSRD, eller være en sparringspartner i deler av prosessen. Fra kompetanseheving og vesentlighetsanalyse, via gap og strategisk forankring, til å sikre en optimal prosess for datafangst og rapportering, prosedyrer for internkontroll og attestasjon av bærekraftsrapporteringen.

Vi tar gjerne en innledende prat for å kartlegge behov, og sammen vurdere ønsket involvering av en av våre konsulenter.

Ta kontakt for en uforpliktende Prat!

Vi forplikter aldri kundene våre før de har bestemt seg for hvilken konsulent de ønsker å bruke.