Om Aprimo

Aprimo Rådgivning ble etablert i 2008 og er et konsulentselskap som tilbyr ekstra kapasitet og kompetanse i økonomifunksjonen.

Ingen oppdrag er for store og ingen er for små

Aprimo Rådgivning ble etablert i 2008 og er et konsulentselskap som tilbyr ekstra kapasitet og kompetanse i økonomifunksjonen. Vi har egne konsulenter som alle har høy kompetanse og lang operativ erfaring. Flere har erfaring fra ett av de store revisjonsselskapene.

Vi har i tillegg et stort nettverk av frittstående konsulenter og andre underleverandører og samarbeidspartnere. Hovedkontoret er lokalisert i Sandvika og vi har i 2024 åpnet kontor i Stavanger.

Vi tilbyr:

Et ledende konsulentmiljø

Vi er et ledende konsulentmiljø innen management for hire til økonomifunksjonen. Vi har en sterk fagprofil samtidig som konsulentene våre har lang operativ erfaring fra ledende stillinger og spesialiststillinger. Vi er trolig Norges ledende konsulentmiljø innen konsernregnskap og utleie av konsernregnskapssjefer. Vi er også veldig leveringsdyktig på prosjektbaserte tjenester og utleie av personell på lavere nivåer i økonomifunksjonen. Samlet omsetning for 2017 var ca. 34 millioner kroner og i 2018 runder vi trolig 40 millioner.

Ta kontakt for en uforpliktende Prat!

Vi forplikter aldri kundene våre før de har bestemt seg for hvilken konsulent de ønsker å bruke.