Våre tjenester

Aprimo Rådgivning tilbyr ekstra kapasitet og kompetanse i økonomifunksjonen. Vi er et ledende miljø innen management for hire og utleie og kan i tillegg tilby bistand til små og store prosjekter.

Management for hire og utleie

Vi tilbyr management for hire og utleie av konsulenter på alle nivåer i økonomifunksjonen. Våre egne konsulenter er mest aktuelle for tyngre oppdrag som CFO/økonomisjef, konsernregnskapssjef, regnskapssjef og senior controller. Vi har også et stort nettverk av frittstående konsulenter som vi kan bruke på tyngre oppdrag. Gjennom vårt store nettverk, finner vi også ledige frittstående konsulenter og kandidater som er mellom jobber til lettere oppdrag som f.eks. junior controller og regnskapsmedarbeider.

 

Prosjektbaserte tjenester

Aprimo Rådgivning kan hjelpe deg med store og små prosjekter i økonomifunksjonen. Omfanget av et prosjekt kan være alt fra noen få timer fra en konsulent til et team av konsulenter som bistår en lengre periode. Våre konsulenter har erfaring fra økonomifunksjonen i en lang rekke virksomheter og innenfor ulike bransjer. I tillegg har vi et stort nettverk av frittstående konsulenter som gjør at vi er i stand til å bemanne prosjektene med konsulenter som har den riktige kompetansen.

Ta kontakt for en uforpliktende Prat!

Vi forplikter aldri kundene våre før de har bestemt seg for hvilken konsulent de ønsker å bruke.