phong-pham
Siviløkonom | Partner

Phong Pham

Phong leder Aprimo Analyse som ble etablert i 2024.

Han er utdannet siviløkonom og bringer omfattende erfaring fra roller i Bertel O. Steen og Orkla. Han har bred erfaring med å bruke ulike avanserte analyseteknikker for å levere innsiktsfulle, datadrevne strategier.

I Bertel O. Steen jobbet han hovedsaklig med prosjekter innenfor dataanalyse, datavarehus, business intelligence og prosjektledelse av dataprosjekter. I Orkla var han ansvarlig for å fremme kategorivekst gjennom detaljerte analyser, prissetting, kampanjeplaner og innovasjonsstrategier.

Hos kundene har han aktivt brukt analytiske verktøy som PowerBI, Tableau, Alteryx, Databricks, Google BigQuery, Fabric og Azure Data Factory som gir han en unik evne til å håndtere komplekse datamengder for å utvikle innovative løsninger for å møte dagens innsiktsbehov.

Med en grundig forståelse av analytiske utfordringer, samarbeider Phong tett med kunder for å omdanne rådata til strategiske ressurser som driver bærekraftig vekst. Hos Aprimo Analyse er vårt primære mål å utvikle et dedikert team eller et nettverk av spesialiserte eksperter, tilgjengelige for utleie på prosjektbasis eller som en del av et engasjert fast team. Dette er for å møte og løse komplekse datautfordringer og drive frem vekst for bedrifter på en fleksibel og målrettet måte.

CV for Phong Pham