Søker du mer frihet og bedre betingelser?

Ønsker du å jobbe mer selvstendig som konsulent?

Hos Aprimo kan vi tilby stor individuell frihet og direkte sammenheng mellom innsats og belønning. Er du interessert i en uforpliktende samtale, kontakt:

Du kan også registrere CV’en din hos oss, så tar vi kontakt med deg. Benytt skjemaet til høyre.


 Aprimo søker konsulenter

Controllere

Du har Master- eller Bachelorgrad innen økonomi, er siviløkonom eller revisor. Kandidatene vi søker bør ha et par års erfaring fra revisjon og 1 til 5 års erfaring som controller etter dette. Du må like å arbeide selvstendig, være analytisk og ha evnen til raskt å sette deg inn i arbeidsoppgaver. Til å begynne med ser vi for oss at du vil gå inn i controllerfunksjoner hos våre kunder. Det er gode utviklingsmuligheter og du vil få andre typer av oppdrag etter hvert. Vi oppmuntrer også til å utvikle eget nettverk som er grunnlaget for å etablere en egen portefølje etter hvert.

Økonomikonsulenter

Du har Master- eller Bachelorgrad innen økonomi, er siviløkonom eller revisor med 2 til 10 års erfaring. Du vil hovedsakelig arbeide med våre kunder, men vil bli oppmuntret og støttet til å selge inn oppdrag og utvikle nettverket ditt.

Hva kan vi tilby?

Vår modell er basert på stor grad av individuell frihet og en direkte sammenheng mellom innsats og belønning. Dette oppnår vi ved at alle våre konsulenter driver selvstendig virksomhet organisert i egne aksjeselskaper tilknyttet Aprimo Rådgivning AS. Vi tilbyr svært gode betingelser. 

For mer informasjon om selskapet og stillingene kontakt:

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Både mer frihet og bedre betingelser? Hos Aprimo er det mulig!