Referanser

Nedenfor presenterer vi et utvalg av våre kunder.


SEB er en ledende nordisk leverandør av finansielle tjenester. I Sverige og de baltiske stater tilbyr SEB finansiell rådgivning og et bredt utvalg av banktjenester til alle kundegrupper. I Danmark, Finland, Norge og Tyskland er bankens virksomhet orientert mot corporate og investment banking, med et heldekkende tjenestespekter rettet mot næringsliv og institusjonelle kunder. SEB er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Konsernet har rundt 17 000 ansatte.
seb.no »
sebgroup.com »
QuestBack AS er Europas ledende tilbyder av Enterprise Feedback Management og online spørreundersøkelser - Webbaserte tjenester for relasjonsutvikling gjennom innhenting, analyse og oppfølging av forretningskritisk informasjon. QuestBack er et norsk selskap med kontorer i totalt 17 land. Hovedkontoret ligger i Oslo og QuestBack betjener i dag over 5.000 kunder på tvers av alle bransjer og industrier.
QuestBack AS »
  Blueway er et norsk multiservice helikopterselskap som leverer spesialiserte helikoptertjenester både innenfor offchore og onshore gjennom konsernselskapene DanCopter, Blueway Offshore, Airlift og Vertech Offshore. Konsernet disponerer i alt ca 30 helikoptre og opererer hovedsakelig i Skandinavia og Afrika. Blueway AS »


Berner Gruppen har navn etter Hagbard Emanuel Berner, som startet Dagbladet i 1869 og var redaktør for avisen i mange år. I dag er Berner Gruppen engasjert i både industriell og finansiell virksomhet. I 2008 leste rundt 1,3 millioner Dagbladet enten på papir eller på nett daglig.
Dagbladet »
  Reservoir Exploration Technology ASA - RXT - er et internasjonalt selskap med hovedkontor på Lysaker og kontorer i London, England og Houston, USA. RXT tilbyr innhenting av seismiske havbunnsdata og kundene består av olje- og gasselskaper verden over. RXT har ca 300 ansatte. Reservoir Exploration Technology ASA »
Tun Media er det ledende mediehus og leverandør av redaksjonelt innhold og annonser til den norske landbruksnæringen. Konsernet utgir avisene Nationen og Valdres, fagbladene Bondebladet og Norsk Landbruk samt magasinene Lev Landlig, Mat & helse og Traktor. Konsernets driftsinntekter var 271 mill. kr. i 2010. Konsernet har i underkant av 200 medarbeidere og hovedkontor sentralt i Oslo.
Tun Media »
Nationen er distriktenes næringsavis. Nationens satsningsområder er næringsliv i distriktene, landbruk og skogbruk, samferdsel, distriktspolitikk og EU. Nationen er eiet av Tun Media.
Nationen »
Scandza er et offensivt og dynamisk selskap i norsk daglivare. Scandza eier Sørlandschips, Synnøve Finden, Nøttekongen og Bisca, Danmarks ledende kake- og kjeksselskap. Vi har en omsetning på 2,3 milliarder årlig, og har planer om kraftig framtidig vekst. Vi er også distributør for kjente merkevarer som Peppes Pizza i dagligvare, Tropicana Juice, Frito Lay snacks, Voss vann, Vitamin Well og Kopparbergs cider.
Synnøve Finden »
Sørlandschips »
  Posten Norge er et av Norges største konsern. Du finner oss i hele Norge og i Norden under post- og logistikkmerkevarene Posten, Bring og IT-merkevaren ErgoGroup. I 2007 om satte konsernet for 27,4 milliarder kroner, og består av 27.000 medarbeidere. Posten Norge »

NRK

NRK er landets ledende og største mediebedrift med ca. 3.500 ansatte. NRK produserer for radio, TV og interaktive medier. Virksomheten utenfor Oslo omfatter ni distriktskontorer og tre regionsentraler i tillegg til Sami Radio i Karasjok. NRK »
  Vinmonopolet har en todelt målsetting om en velfungerende Vinmonopolordning og å være Norges ledende faghandelskjede. Gjennom Vinmonopolordningen skal selskapet være samfunnets viktigste virkemiddel for å sikre ansvarlig salg av alkohol. Selskapet har over 1.800 kompetente medarbeidere og scorer høyt på undersøkelser om kundetilfredshet. Vinmonopolet har over 200 utslagssteder over hele landet og har en omsetning på mer enn 10 mrd kroner. Vinmonopolet
  Produksjonen av potetchips på Maarud startet allerede i 1936. I dag er Maarud Norges største snacksleverandør og tilbyr et stort utvalg av produkter til kos og glede i de tusen hjem. Hovedkontor for Maarud AS er i Oslo, mens produksjon skjer i fabrikken på Disenå. Maarud »
Selvaag Bolig er boligutvikleren og byggerreselskapet i Selvaag Gruppen. Selskapet er en av Norges største boligutviklere med omkring 6000 boliger under utvikling. Selskapet har mer enn 50-års erfaring og har prosjekter over hele landet, med hovedvekt på de største byene fra Kristiansand i syd til Tromsø i nord.
Selvaag Bolig »
Avis Bilutleie befinner seg over hele verden. I Norge har Avis 180 utleiestasjoner på tettsteder, i byer og på flyplasser og tilbyr alle typer biler fra småbil og stasjonsvogn til buss, varevogn og flyttebil. ''We Try Harder' handler om å sette kunden i fokus.
AVIS »
Budget Bilutleie vil at det skal være ukomplisert å leie bil. Derfor har vi få bilgrupper og få priser - enkelt og greit.
Budget finnes i 128 land over hele verden. I Norge finner du oss i alle store byer og på flyplasser. Vi tilbyr personbiler, varebiler og minibusser, korttids- og lagtidsleie.
Budget »
  Felleskjøpet er den ledende leverandør av driftsmidler, varer og tjenester til norsk landbruk i tillegg til aktiviteter innenfor næringsmidler, anleggsmaskiner og transport. Konsernet har en omsetning på 11 mrd, 2300 medarbeidere og 44000 eiere. Felleskjøpet »
  BBS er en IT-basert kunnskapsbedrift og ledende tilbyder av betalings-, informasjons- og ID-løsninger. Selskapet har 800 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. BBS »
  Experian er en globalt ledende leverandør av kredittinformasjon, analyser og markedsløsninger for å hjelpe organisasjoner til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger. Experian er listet på børsen i London og har hovedkontorer i Dublin, Nottingham og California. Rundt 15.500 ansatte i 38 land bistår kunder i mer enn 65 land. Experian »
  Vi er en ledende totalleverandør av faktura-, kreditt- og inkassotjenester. Blant våre samarbeidspartnere finner du fremtredene aktører innen både industri, handel og tjenesteyting. Ved å levere totale løsninger integrert med kundens egne IT-systemer, hjelper vi våre samarbeidspartnere til en kreditt- og innfordringspolitikk som gir økt økonomisk gevinst. Creno »
  Arcus-Gruppen AS er Norges største aktør innen produksjon, salg og distribusjon av vin og brennevin. Selskapet er representert i alle de nordiske landene, bortsett fra Island. Hovedeier er det svenske investeringsselskapet Ratos. Hovedkontoret er lokalisert på Hasle i Oslo. Arcus Gruppen AS »
  Revisorforeningen er en kompetanse- og interesseorganisasjon for registrerte og statsautoriserte revisorer. Revisoforening »
  Opplysningen er Norges ledende formidler av person- og bedriftsopplysninger. Kjernen i virksomheten er opplysningsdatabasen med millioner av oppføringer og opplysningene er tilgjengelige i alle kanaler. Opplysningen 1881 »
  Berendsen er en av Europa’s ledende selskaper innenfor tekstil service. Ved siden av virksomheten i Norge, har Berendsen kontorer i Danmark, Sverige, Nederland, Tyskland, Polen og Estland. Berendsen Tekstil Service AS »
  Mamut ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og internettbaserte tjenester til små og mellomståre virksomheter i Europa. Selskapet er børsnotert og har over 400.000 kunder i 16 europeiske land. Mamut »
  Coloplast Norge AS er et heleid datterselskap av det danskeide Coloplast konsernet. Coloplast Norge AS markedsfører og selger sykepleiertikler i hele Norge innen områdenestomi, kntinens, hud- og sårpleie. Hud- og sårpleieproduktene distribueres av Medeco i Norge. Coloplast Norge AS »